• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL
Make British Winter More Bearable by Embracing Seasonal Living

Faceți iarna britanică mai suportabilă îmbrățișând viața sezonieră

Roata mereu rotativă a anotimpurilor ne leagă profund de natură și împletește experiența noastră trăită în tapiseria infinită a timpului, dar și iarna e nasol. Iată cum să-l faci mai suportabil. 

acum 9 zile
Move Over Resolutions, 2022 is All About Setting Intentions and Here's Why!

Mutare peste rezoluții, 2022 este totul despre stabilirea intențiilor și iată de ce!

Există ceva ferm în cuvântul rezoluție la care nu m-am apucat niciodată cu adevărat (citește; m-am răzvrătit compulsiv), dar există o altă modalitate de a porni în 2022, mai mult fiind pozitiv și mai puțin punitiv. 

 

acum 22 de zile
Can’t Be Bothered with Home Office Ironing? We’ve Got You Covered

Nu vă deranjați cu călcatul la biroul de acasă? Te-am acoperit

Încă din ultima eră a temelor, am învățat că absolut nimeni nu poate fi provocat să calce o cămașă atunci când nu are unde să meargă, cu excepția cazului în care are o logodnă Zoom cu regina. Ușurința și confortul sunt acolo unde este, dar poți, de asemenea, să arăți atât de fabulos în timp ce o faci, încât nimeni nu trebuie să știe că acestea sunt principalele tale prerogative.

acum 1 luna
Trim the Turkeys from your Christmas Gift Giving with these 9 Independent London Markets

Decupați curcanii de la cadourile de Crăciun cu aceste 9 piețe independente din Londra

Pregătește-te să pictezi orașul în roșu și verde și să descoperi câteva experiențe de cumpărături unice și durabile, care îți vor zbuna clopotele. 

 

2 luni în urmă
Shop Your Closet and Create Exciting New Looks Without Buying a Thing 

Cumpără-ți dulapul și creează noi look-uri interesante fără a cumpăra nimic 

Pe măsură ce zilele se apropie și gerurile dimineții ne respiră pe gât, garderoba noastră poate adăuga o pată de culoare, entuziasm și optimism atât de necesară stării de spirit de iarnă. 

Faceți clic aici pentru un mic ghid pentru revitalizarea pieselor dvs. cele mai iubite și, probabil, pentru a descoperi componentele cheie care lipsesc, pentru a ne permite să îmbrățișăm schimbări durabile, trans-sezonale, fără sărbătoarea de cumpărături. 

 

2 luni în urmă
Nobody Likes a Fashion Braggart, Especially the British

Nimănui nu-i place un lăudăros la modă, mai ales britanicii

Mirajul strălucitor al contrastelor și contradicțiilor care compun stilul britanic este un pește alunecos de înțeles, dar suspiciunea și ridicolul față de orice lucru excesiv de lăudăros este un concept cultural care pătrunde în felul în care ne îmbrăcăm.

acum 3 luni
Mending Your Clothes is Much More Than Making Do — It’s an Act of Care

A-ți repara hainele este mult mai mult decât a te descurca — este un act de îngrijire

Scoaterea hainelor noastre calde de iarnă din colțurile confortabile în care au dormit vara este adesea însoțită de descoperirea uzurii uitate. Deși este tentant să fim frustrați de angajamentul eului nostru din trecut de a face față acestor reparații „mai târziu”, repararea hainelor poate fi, de asemenea, un act de grijă – atât pentru noi înșine, cât și pentru planetă.

acum 3 luni
What is Transeasonal Fashion and Why Does it Matter?

Ce este moda transezonală și de ce contează?

În ciuda a ceea ce revistele de modă ar fi vrut să credem de zeci de ani, nicio femeie din istoria vreodată și-a împachetat garderoba de sezon bine definită în depozit, odată cu schimbarea vremii. Deși ar putea exista un calendar de modă mereu prezent, cu toții amestecăm și potrivim piesele noastre preferate pe tot parcursul anului, iar acesta este fundamentul modei transezonale. 

acum 4 luni
How to Have a Seamless Seasonal Wardrobe Shift, Autumn 2021 Style!

Cum să ai o schimbare de garderobă sezonieră fără întreruperi, stilul toamnei 2021!

Trecerea sezonieră dintre ultimele zile languide ale verii și primele licăriri ale toamnei întunecate este una dintre cele mai semnificative din roata anului modei. 

Deși s-ar putea să existe conotații slăbite la plierea hainelor de vară pline de speranță, există încă multe de sărbătorit în semnătura inconfundabilă a stilului Toamnei: mai ales cu tema „dulapul din reapariție” care strălucește în 2021.

acum 4 luni
Ice Cream and Crabbing and Spades, Oh my! This Staycation Season is All About British Seaside Style

Înghețată și crab și pică, oh! Acest sezon de ședere se referă la stilul litoral britanic

Există ceva delicios de retro în vacanța de pe coasta britanică, dar mergând mână în mână cu estetica de la târguri, recunoscută instantaneu, este un stil la malul mării care este la fel de iconic. 

acum 5 luni