• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL
Can’t Be Bothered with Home Office Ironing? We’ve Got You Covered
De Karly Rayner
Mai multe de la acest autor

Nu vă deranjați cu călcatul la biroul de acasă? Te-am acoperit

Un sentiment ciudat de colectiv Déjà vu acoperă Regatul Unit chiar acum, deoarece mulți dintre noi se întorc la o muncă de acasă care se simte asa de anul trecut. 

S-ar putea chiar să simți că ai citit acest articol înainte și Cu siguranță am scris câteva piese surori care ar putea arăta la fel cu coada ochiului la prima vedere, dar această epocă WFH (are chiar și un acronim la îndemână acum!) are o aromă diferită. 

Acum, noutatea s-a dispărut, este mai puțin probabil să vedem cum ne amuțim în bucătărie ca un pic de râs sau să folosim mediul fermecat al îmbrăcămintei pentru a ne chema șeful interior în casele în care trăim sinele nostru mai confortabil și mai relaxat. .

În timp ce nu vom merge atât de departe ca The Guardian să declare stilul de tată moale al lui Adam Sandler ca o nouă aspirație la birou la domiciliu, de data aceasta este vorba de confort, ușurință și practic. 

Încă din ultima eră a temelor, am învățat că absolut nimeni nu poate fi provocat să calce o cămașă atunci când nu are unde să meargă, cu excepția cazului în care are o logodnă Zoom cu regina. Ușurința și confortul sunt acolo unde este, dar poți, de asemenea, să arăți atât de fabulos în timp ce o faci, încât nimeni nu trebuie să știe că acestea sunt principalele tale prerogative. 

Ținând cont de acest lucru, mai jos sunt câteva oferte ale companiei de cămăși, care cred că fac lucruri grozave de acasă, datorită farmecului și confortului lor fără sifon.

 

Rochie cămașă midi Agnes Sapphire

Cumpărați aici, 159 EUR

 

Unii ar putea spune că este puțin în plus să porți o rochie când lucrezi de acasă, dar acelor oameni le spun: „Este nevoie de 2 secunde să-ți treci o rochie peste cap la 8.59 dimineața”.

Rochia din safir Agnes arată regal, dar este cu adevărat o fată uşoară. Fără potrivire, fără coordonare și călcare minimă este necesară. 

Experimentați puterea de transformare a modei pe care toată lumea a bătut-o în faza întâi de acasă (și eu sunt vinovat, îmi ridic mâinile!) cu efort redus și recompensă mare. Victorie!

 

Cămașă Chrissy Brodat Easy Fit 

Cumpărați aici, 134 EUR

 

Te simți ca un director de ring care încearcă să-ți pună în ordine copiii, animalele de companie, colegii de casă, partenerii și viața generală, în timp ce ciocănește o foaie de calcul Excel? Chrissy este cămașa pentru tine!

Lăsând toate glumele deoparte, această cămașă cu aplicații brodate se potrivește ușor, este confecționată din catifea foarte confortabilă și emană un tip distractiv de circ șic, care se potrivește cu absurditatea vieții de acum. 

Dacă agățați acest umeraș pe un cuier pentru a se usuca, nu va trebui să îl călcați, decât dacă aveți un șef foarte exigent (de exemplu, Miranda Priestly de la The Devil Wear Prada) cu o cameră web de foarte înaltă definiție. 

 

Bluză Boho cu fum Sirikit 

Cumpărați aici, 122 EUR

 

Revărsând nonșalanță boho, dar totuși perfect potrivită pentru birou, bluza Sirikit este un număr destul de mic, care este ușor de purtat și necesită absolut zero călcare. 

Dacă, la fel ca mine, nuanța pielii tale este descrisă politicos drept „fildeș” de către companiile de cosmetice și „pastos” de membrii familiei mai răutăcioși, culoarea bej este cu adevărat măgulitoare, fără machiaj. Experiențele îngrozitoare de „vedere de sine” Zoom m-au învățat că negrul poate face pe cei mai palizi dintre noi să arate ca un cadavru sprijinit. Cu plăcere. 

 

Bluză Boho din bumbac Maggie Muslin 

Cumpărați aici, 110 EUR

 

Ridicați-l pe Maggie cu un catarg și faceți-o emblema pentru munca de acasă pentru întreaga națiune!

Sincer, nu pot să-mi imaginez un tricou mai bun pentru viața de acasă la birou. Plutitoare, relaxată și încăpătoare, Maggie se pretează cu adevărat să se plimbe prin sufragerie, gândindu-se la modul în care o femeie poate produce atât de multe căni de ceai goale. 

Structura rustică șifonată înseamnă că o dimineață mototolită pe pernele canapelei nu va face o diferență oarbă pentru Zoomability. Lucrează mai inteligent, nu mai greu. Bluză Boho Floral Drapey Fleur 

Cumpărați aici, 110 EUR

 

Într-o mișcare extrem de meta, de fapt port cămașa Fleur chiar acum când lucrez de acasă. În prezent sunt întins pe canapea, cu un câine mic aruncat peste piciorul drept și pot spune că sunt la fel de confortabil pe cât aș fi în pijama mea. 

Fleur este făcută din Țesătură 100% modal, care este respirabilă și realizată din fibre derivate natural. Nu auzisem niciodată de Modal până acum, dar îmi place să-mi imaginez că este tors din respirația de cățel recoltată etic, pentru că așa se simte. 

Imprimeul floral este perfect pentru a aduce un pic de viață lunilor de iarnă, fără a revărsa genul special de disperare tristă pentru vară pe care florile mai vibrante o pot canaliza. 

Este de la sine înțeles în această etapă a articolului că nu este necesară călcarea. Ura!

 

Bluză Aubrey cu curea cu imprimeu floral 

Cumpărați aici, la reducere la 37 EUR

 

Vorbind despre florile potrivite pentru iarnă, paleta de culori atenuată a cămășii Aubrey se pretează și la luminozitatea subtilă a vieții de acasă la birou. 

Talia cravată și drapajele frumoase se simt suficient de nestructurate pentru a fi un comentariu postmodern despre vibrațiile de lucru de acasă, dar vei arăta destul de profesionist pentru a fi convocat pe Zoom dintr-o dată. 

Ah, și nu trebuie să-l călci. 

 

Cămașă din jerseu din dantelă Cherie 

Cumpărați aici, 122 EUR

 

Am de gând să-ți spun un mic secret comercial aici. Am fost la un brunch delicios cu fondatorul The Shirt Company, Donna, care mi-a spus că Cherie era cămașa ei preferată. De ce? Pentru că de multe ori nu se descurcă cu călcatul. Ia din asta ceea ce vrei. 

 

acum 1 luna