• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL
How to Have a Seamless Seasonal Wardrobe Shift, Autumn 2021 Style!
De Karly Rayner
Mai multe de la acest autor

Cum să ai o schimbare de garderobă sezonieră fără întreruperi, stilul toamnei 2021!

Trecerea sezonieră dintre ultimele zile languide ale verii și primele licăriri ale toamnei întunecate este una dintre cele mai semnificative din roata anului modei. 

Deși s-ar putea să existe conotații slăbite la plierea hainelor de vară pline de speranță, există încă multe de sărbătorit în semnătura inconfundabilă a stilului Toamnei: mai ales cu tema „dulapul din reapariție” care strălucește în 2021. 

Aspectele ieșite din acest sezon oferă mai multă putere și reflectă o națiune gata să se strecoare în frunzele crocante ale unui sezon de toamnă mai puțin restrâns. Gândiți-vă la piese de excepție glitterball „OUT out” care se ciocnesc de chic-ul elegant al sălii de consiliu, toate completate cu o jachetă pufă sensibilă pentru frig. Aceasta este Marea Britanie, până la urmă! 

Dacă sunteți gata să vă planificați garderoba de toamnă rotind sau adăugând câteva piese cheie, iată care sunt vibrațiile AW21 pe care le îndrăgim în acest sezon. 

 

1. Culori cu bijuterii 

Imagine: Ellie de către The Shirt Company 

 

Culorile asemănătoare cu bijuteriile de toamnă sunt turbo-încărcate anul acesta, iar tonurile mai ascuțite de topaz fac loc smaraldelor și ametistelor strălucitoare. 

Pentru a te cufunda cu adevărat în entuziasmul AW21 pentru culori îndrăznețe, îmbracă-te în aceeași nuanță din cap până în picioare! Pentru un aspect mai puțin asortat, dar la fel de spectaculos, combinați o pată strălucitoare cu sclipici sau flori de iarnă. 

 

2. Stratificare cămăși 

Imagine: Colleen de The Shirt Company și Simone Rocha

 

Întoarcerea noastră la birou a creat un fel de Diavolul se îmbracă în Prada sărbătorirea glamourului exagerat al sălii de consiliu în acest sezon, dar de ce să-ți restricționezi cea mai bună cămașă la viață sub un blazer? 

O cămașă albă clară sub o rochie neagră cu bretele (sau fără bretele!) este un remarcabil și un adevărat câștigător pentru toamna 2021 pentru orice pasionat de garderobă capsulă. Suntem cu toții despre reîncarnarea articolelor de bază simple aici, la The Shirt Company, iar stratificarea cămășilor poate da viață inventive vechilor favorite. 

 

3. Flori de iarnă 

Imagine: de la stânga la dreapta - Ulla Johnson, Victoria Beckham și Erdem

 

Florele apar la fel de previzibil ca bulbii de primăvară de îndată ce soarele iese, dar sunt aici pentru a rămâne în AW21. Reciclarea rochiei tale florale preferate pentru sezonul de toamnă nu va arăta deplasat anul acesta, dar paltoanele florale decolorate sunt cele mai remarcabile. 

Ca o piesă de investiție, credem că o haină cu model este o alegere inteligentă pentru a oferi ținutelor tale de iarnă mai dezlănțuite. 

 

4. Costumul puternic 

 

Nimic nu se aseamănă cu aproape un an în care te apleci pe laptop pe canapea pentru a te face să fii nostalgic după un costum! 

Călătoria de îmbrăcăminte puternică din toamna 2021 continuă cu o călătorie pe linia memoriei către siluete mai relaxate de jachete și pantaloni evazați cu picioare largi.  

 

5. 50 de nuanțe de maro

 

Maroul are o repetare proastă, dar ca culoare de toamnă poate să apară cu adevărat. Gândiți-vă la cai pursânge de castan strălucitor sau la o comodă de mahon bine lustruită. 

Culorile maro bogate sunt o adevărată atmosferă de toamnă 2021 și o bună oportunitate de a scoate la iveală cizme maro și jachete de piele din decenii trecute, care ar fi putut fi puse la pensie în modă. 

 

6. Stilul Lady and the Tramp 

Imagine: Marc Cain, Baum und Pferdgarten și Celine 

 

Acesta este preferatul meu personal pentru toamna 2021. Permiteți-mi să vă pictez o poză. Știi când ajungi acasă după o noapte de ieșire, dar trebuie să plimbi câinele ca să-ți pui o jachetă puf uriașă și niște cizme peste rochie? Acea. 

Acum nu mai e nevoie să-ți faci griji că oamenii te vor observa în tine ușor excentric doamna si Vagabondul ansamblu pentru că în sfârșit a fost îmbrățișat de elita modei! 

Doar împingeți orice care se încadrează în limita casual/scruffy cu ceva puțin elegant și gata.

 

7. OUT Out Sparkle 

Imagine: Netflix

Știi acea ținută care strălucește în dulapul tău, dar este atât de extra încât nu vede niciodată lumina zilei? Poarta-l! Acest anotimp este pentru toți gladrags strălucitori și strălucitori. Ieșim afară. 

 

8. Întoarcerea mult așteptată a sacului MARE

 

Știi acele pungi minuscule în care nici măcar nu poți înghesui telefonul? Din fericire, ei mor de moarte și să-ți canalizeze Mary Poppins interior cu o geantă de mână jumbo sa întors. Ura! 

 

acum 4 luni