• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL
Move Over Resolutions, 2022 is All About Setting Intentions and Here's Why!
De Karly Rayner
Mai multe de la acest autor

Mutare peste rezoluții, 2022 este totul despre stabilirea intențiilor și iată de ce!

Există ceva ferm în cuvântul rezoluție la care nu m-am apucat niciodată cu adevărat (citește; m-am răzvrătit compulsiv), dar există o altă modalitate de a porni în 2022, mai mult fiind pozitiv și mai puțin punitiv. 

În timp ce o rezoluție este o decizie fermă de a face sau de a nu face ceva, dictată în principal de lucrul în cauză (alias de a te târî fără tragere de inimă la sală) și nu de propriile tale atitudini față de acest lucru (alias o aura de Eeyore). 

Problema rezoluțiilor este că te pregătesc cu adevărat să eșuezi, deoarece, deși există un obiectiv în minte, nu există o foaie de parcurs despre cum să ajungi acolo sau - poate mai important - cum să te bucuri de proces, spre deosebire de un an de zile. conformare mizerabilă a târării piciorului. 

Aici intențiile intră în joc. Aceste afirmații se concentrează pe ceea ce am dori să hrănim sau să primim în viața noastră, punând mai mult accent pe momentul prezent. 

În loc să fie acceptat sau eșuat, precum rezoluții precum „Voi merge la sală 5 zile pe săptămână în 2022” sau „Voi mânca mai puțini biscuiți cu ciocolată într-o frenezie de hrănire după cină”, o intenție reduce presiunea încurajând tu să șerpui într-o anumită direcție. 

De exemplu, dilema despre biscuiți menționată mai sus poate fi reîncadrată ca o intenție, gândindu-ne la ceea ce vrem de fapt să schimbăm atunci când scoatem biscuiții. În cazul meu, vreau să fiu mai sănătos și să nu consum zahăr pe nesimțite atunci când mă simt obosit seara, așa că aș putea să o reformulez astfel: „Intenționez să fiu mai atent la ceea ce are cu adevărat corpul meu”. Dacă aș vrea să elimin biscuiții, deoarece stratul lor maro de ciocolată se ciocnește îngrozitor de pereții portocalii din camera mea de zi, aș putea să-l reîncadrez ca ceva de genul „Intenționez să fiu mai în acord cu idealurile mele estetice”.

Mai jos este un mic ghid despre cum să stabiliți intențiile pe care le puteți repeta în fiecare zi pentru a încerca să vă mențineți în direcția corectă cu mici alegeri pozitive care, în cele din urmă, duc la schimbări de viață durabile și plăcute. 

 

1. Faceți o listă cu ceea ce vă aduce bucurie

Este timpul să ieși din ciclul de epurare excesivă al auto-îmbunătățirii și să te gândești la ceea ce îți aduce de fapt bucurie sau scop, deoarece aceste lucruri mărunte ar trebui, probabil, să aibă mai mult spațiu în ziua aglomerată de zi cu zi.

Dacă doriți să faceți mai mult exercițiu, gândiți-vă la tipul de activitate de care vă place cu adevărat și folosiți-o ca pe un mic punct de plecare de care să ieșiți. De exemplu, dacă vă place să faceți surf, dar locuiți la 300 de mile de mare, poate că este timpul să cumpărați un longboard și să vă trăiți cea mai bună viață. 

Dacă sunteți sălbatic pentru pisica dvs., câinele, hamsterul sau peștele auriu, ați putea să vă stabiliți intenția de a dedica mai mult timp pentru a face lucruri distractive cu prietenul animal și a vedea ce se desfășoară. Dacă ești o persoană câine, asta ar putea fi să te apuci de drumeții, să faci dresaj de animale de sprijin emoțional pentru a aduce confortul celorlalți cu blană, antrenament de ascultare, înot sălbatic - la naiba - chiar și să faci propriul tău brand de hrană pentru câini gourmet și să devii un om de afaceri. Pornirea într-o direcție care vă place și care vă pasionează poate duce la locuri neașteptate pe care nu le-ați fi găsit cu o rezoluție simplă. 

 

2. Transformă-l într-o mantră

Dacă unul dintre lucrurile de pe lista ta care ți-a adus bucurie a fost să conduci, dar mașina ta este o epavă veche și știi că trebuie să o înlocuiești pentru a continua să te bucuri de excursiile tale la țară, poate fi greu să știi cum să construiești. o mantra pozitiva! 

Pentru scenariul de mai sus, poate ceva de genul „Am intenționat să devin mai atent la finanțele mele” te-ar putea ajuta să reevaluezi pe ce cheltuiești banii și să-i pui într-un loc care contează cu adevărat pentru tine - cum ar fi un vehicul nou și libertatea pe care ar aduce-o. .  

Dacă ai nevoie disperată să-ți slăbești garderoba și să începi din nou, ai putea alege ceva de genul „Intenționez să fac spațiu în casa mea pentru lucruri aliniate cu cine sunt astăzi”.

 

3. Invitați pozitivitatea 

În loc să te gândești la ceea ce tu nu vrei să faci, încearcă să răstoarne afirmațiile tale, astfel încât acestea să se concentreze pe rezultatul pozitiv, nu pe cel negativ. De exemplu, dacă doriți să nu vă mai faceți griji tot timpul, puteți alege ceva de genul „Vreau să am încredere mai liberă” sau „Mă voi concentra pe acum”.4. Faceți din asta o practică zilnică  

Diana Raab, psiholog și autoare, explică că este important să „angajați-vă în intenția voastră”, făcându-l „o parte a gândirii voastre de zi cu zi”. 

Deși pot părea mai slabe și nespecifice decât o rezoluție, adevărata putere a unei intenții vine din amintirea ei și gândirea la ea în diferite momente ale zilei tale. Deoarece intențiile sunt imposibil de eșuat și nu sunt încărcate de judecată implicită, este posibil să faci asta fără a-ți afecta stima de sine și a te simți învins. 

Dacă te-ai gândi la o rezoluție atât de necruțător, ar fi de fapt dăunătoare, deoarece ai judeca constant experiența ta și cât de bine/prost te descurci.

Puterea intențiilor vine cu o practică blândă, fără judecăți, și o evaluare zilnică, care este mult despre modul în care atingerea obiectivelor funcționează în realitate. Acest proces de oglindă satisfăcător poate ajuta într-adevăr ca lucrurile să rămână în picioare în 2022.

 

acum 22 de zile