• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL
Shop Your Closet and Create Exciting New Looks Without Buying a Thing 
De Karly Rayner
Mai multe de la acest autor

Cumpără-ți dulapul și creează noi look-uri interesante fără a cumpăra nimic 

Pe măsură ce zilele se apropie și gerurile dimineții ne respiră pe gât, garderoba noastră poate adăuga o pată de culoare, entuziasm și optimism atât de necesară stării de spirit de iarnă. 

 

Aceste schimbări sezoniere pot provoca acele zboruri de fantezie care ne fac să visăm cu ochii deschiși la un dulap cu totul nou pentru a înveseli puțin lucrurile, dar cumpărăturile propriilor noastre colecții și să le vedem cu ochi proaspeți ne poate ajuta să creăm în mod creativ look-uri cu totul noi. 

 

Mai jos este un mic ghid pentru revitalizarea pieselor tale cele mai iubite și, probabil, pentru a descoperi componentele cheie care lipsesc, pentru a ne permite să îmbrățișăm schimbări durabile, transezonale, fără sărbătoarea de cumpărături. 

 

1. Ajustați-vă atitudinea în consecință

Canalizați o atitudine ușoară în aer liber în nostru Bluză din șifon Jasmine

Dacă ești ca mine, reacția ta implicită la o scufundare profundă în propria ta colecție de îmbrăcăminte ar putea fi un oftat plictisitor de resemnare. 

 

Este ușor să scapi în atitudini de a te simți cam greu de făcut, de parcă te descurci ținând cont de ceea ce ai deja, mai ales când sirenele consumatorilor sună peste tot în jurul nostru în perioada aparent mai devreme până la Crăciun. Poate că ar putea fi util să reîncadrați odiseea în cele mai întunecate colțuri ale dulapului dvs. ca o rebeliune împotriva presiunii de a cumpăra, cumpăra, cumpăra.

 

Când nu crezi că vei realiza ceva, o faci rar și poate fi greu să-ți imaginezi că găsești cu adevărat noi look-uri interesante cu articole pe care simți că le cunoști pe dinăuntru. 

 

Sunt mai mult o persoană cu cuvinte decât o persoană cu numere, așa că va trebui să luați următoarea statistică cu un praf de sare, dar internetul mă informează că cu doar 8 elemente, există 255 de combinații posibile. Pe scurt, există într-adevăr o lume de posibilități acolo printre șosetele ciudate și cadourile de ziua îndoielnice de acum 4 ani. 

 

2. Evaluarea

 

Acum este timpul să vezi cum se află pământul dulapului tău cu ochi proaspeți, pragmatici. Ca o caracteristică bonus la îndemână, acest pas va face orice schimbări viitoare să fie o treabă în comparație. 

 

Îți amintești acel cadou discutabil de ziua de naștere menționat mai devreme? Este timpul ca acesta să treacă la cel mai apropiat magazin de caritate împreună cu acea mică nuanță de vinovăție care vine de la faptul că nu îl purtați niciodată. Scotând toate acele „la ce mă gândeam?!” achiziții care nu provoacă nimic lângă bucuria când închizi ochii cu ei pentru prima dată în luni de zile te ajută să vezi pădurea pentru copaci. 

 

Acesta este, de asemenea, timpul să adune o infirmerie a tuturor acelor favoriți răvășiți, rupti, pătați sau răvășiți în alt mod și să ne angajăm să-i alăptăm înapoi la sănătate. Adesea, viața iese în cale, iar aceste mici reparații sunt amânate atât de mult încât se simte cu adevărat ca să-ți iei haine noi. 

 

O listă de verificare la îndemână pentru a elimina prostiile din garderoba dumneavoastră înainte de a începe restilizarea și redescoperirea este:

 

  • Este atât de incomod încât să-l rupi în mod pozitiv când ajungi acasă?
  • Este atât de pretențios când vine vorba de instrucțiuni de spălat, încât își petrece cea mai mare parte a timpului în fundul coșului de rufe? 
  • Este atât de enervant să călci încât pur și simplu... nu o faci?
  • Se potrivește corect?
  • Te-ai hotărât că culoarea te face să arăți ca o șuncă fiartă, chiar dacă teoretic e bună?

 

A-ți lua rămas-bun de la haine pentru a crea mai multe de purtat ar putea părea contraintuitiv, dar când te simți pozitiv cu privire la toate hainele tale, este o pânză inspiratoare cu care să începi să pictezi noi look-uri. 

 

3. Clasificați-vă articolele

Safirul bogat al noului nostru Rochie cămașă midi Agnes este surprinzător de versatil 

Aici afli că ai, să zicem, un picadilo neobservat anterior pentru tricouri boxy, dar o lipsă ciudată de pantaloni cu care să-i împerechezi. 

 

Îngrămădiți-vă hainele în categorii largi, cum ar fi cămăși simple, cămăși îmbrăcate, tricouri supradimensionate, tricouri mulate, tricouri decupate. Pantalonii pot fi strânși împreună prin potrivire, iar fustele după lungime sau croială. Încearcă să nu te agăți prea mult de categorii și doar fă ceea ce vine de la sine. 

 

O grămadă va fi inevitabil mai mică decât celelalte și acesta ar putea fi un loc bun pentru a investi.

 

4. Folosiți roata de culoare

Credit imagine: Cartea de stil

În timp ce cei mai mulți dintre noi se simt confortabil să adauge o notă de culoare pe o pânză neutră de negru sau alb, asocierea altor culori mai puțin evidente poate ajuta la extinderea curcubeului garderobei dvs. într-un teritoriu necunoscut. 

 

Culorile una lângă alta pe roata de culori arată armonios împreună, chiar dacă nu sunt exact aceeași nuanță, în timp ce culorile complementare (una vizavi de alta) au un contrast plăcut pe care poate nu l-ați îndrăznit înainte. 

 

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a lovi toate aceste modele împreună și a vedea care sunt o ciocnire creată în rai și care te fac să arăți ca Pat Butcher îmbrăcându-se în întuneric. 

 

5. Creați preparate neașteptate pentru dulap 

 

 

Iată fragmentul în care experimentezi. Dacă nu îți iei o ținută nouă plăcută, s-ar putea să râzi bine din unele dintre combinațiile dezastruoase prin care inevitabil vei parcurge. 

 

În mod ideal, ar trebui să încerci fiecare top cu fiecare fund, dar dacă dimensiunea colecției tale de îmbrăcăminte face acest lucru prea copleșitor, încearcă să încerci cel puțin 10 combinații pe care nu le-ai mai purtat niciodată. Când găsești una care se potrivește, poate fi util să faci o fotografie pentru a o aminti. Pentru cei cunoscători de tehnologie, există chiar și aplicații care vă pot ajuta să vă organizați pofta, cum ar fi Cartea de stil.

 

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a vă lucra la abilitățile de stratificare și pentru a vedea ce cămăși și tricouri pot fi purtate sub rochiile cu bretele și care cardigane, pulovere, încălzitoare de corp sau eșarfe arată cel mai bine deasupra.

 

Probabil vei fi surprins de câte look-uri noi invoci de nicăieri în această etapă. În cea mai recentă sesiune a mea de experimentare a straturilor, am găsit cel puțin 6 ținute noi, fără să cumpăr un singur lucru, iar acum mă pot bucura de unele dintre aventurile mele de vară pe tot parcursul anului.  

 

6. Ce lipsește?

 

Poate că garderoba ta strigă după drama rubinului noua noastră cămașă Abigail?

Deși reducerea cantității de îmbrăcăminte pe care o cumpărăm este o modalitate excelentă de a avea grijă de planetă, nu este nimic greșit să investești în niște piese excepționale atent selectate pe care le vei purta din nou și din nou. 

 

Toată această procedură este un loc excelent pentru a identifica orice goluri din dulapul tău și pentru a le umple. Dacă îți dorești un pic din dramatica cu mâneci a sezonului, acum ești perfect echipat pentru a alege o culoare și o siluetă care se vor încadra perfect în restul articolelor de îmbrăcăminte. 

 

Ador rozul, dar realizezi că nu îl porți niciodată și nu știi sigur de ce? Trăiește-ți cea mai bună viață și strălucește ca regina ceriselor pe care tânjești să fii! 

 

2 luni în urmă