• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 103 EUR+
  • LIVRARE DE VACANTA PANA LA 20 DEC
  • WEEKEND ALBE REDUCERE DE 30% LA CAMAȘI ALBE
  • LIVRAM IN TOATA LUMEA
The Art of Dressing Up is Returning in a Big Way and the Roaring ‘20s 2.0 Are Just Around the Corner!
De Karly Rayner
Mai multe de la acest autor

Arta de a te îmbrăca se întoarce în mare măsură, iar anii '20 2.0 sunt chiar după colț!

În ultimul an, felul în care ne îmbrăcăm s-a schimbat drastic. Fără zilele convenționale de lucru sau spațiile sociale, atenția s-a mutat de la ansambluri versatile, de zi până la noapte, la ținute extreme. 

Confortul atrăgător al transpirațiilor, pantalonilor cu șnur și tricotajelor confortabile a văzut cererea pentru „loungewear” crește 122% la sută în Marea Britanie, dar dorința de un pic de orbire ia determinat și pe mulți dintre noi să ne îmbrăcăm ca și cum ar fi gala întâlnită pentru o excursie la marele Tesco.

 

Cămașa noastră Tilly

 

În timp ce o trecere inactivă pe Instagram face să pară că aspectul casual este noul suport, istoria indică faptul că o explozie a glamourului de vârf este prognozată să ne înveselească vara.

Potrivit istoricului modei, Raissa Bretaña, este posibil să ne îndreptăm spre partea 2 a anilor ’20, în timp ce ne îndepărtăm de ajustările discrete și încăpătoare și ne vom îndrepta entuziasmați către look-uri mai îmbrăcați, pe măsură. Bretaña a declarat pentru Teen Vogue că:

 

„Este tentant să ne gândim că moda contemporană va continua pe actuala traiectorie de dezinvoltură – că, într-un fel, sportul se va transforma în ceva asemănător cu o ținută asemănătoare pijamalei, după această perioadă prelungită de îmbrăcăminte „comodă” în carantină. Cu toate acestea, aș dori să cred că estetica post-pandemie se va schimba în direcția opusă - că revenirea pe scară largă la îmbrăcămintea „exterior” va inspira un interes reînnoit pentru a te îmbrăca.”

 

Pendulul care oscilează de la o extremă la modă la alta are un sens total. În timp ce ne pregătim să reapărăm din coconii noștri în baruri, restaurante și viața generală, este firesc să ne dorim să arătăm cel mai bine și să salutăm vechii prieteni ca pe cei mai buni fluturi ai noștri!

 

Rochia noastră Aubrieta 

 

În timp ce visăm cu ochii deschiși să ne întoarcem la galerii, concerte și teatre, scenele decadente din Marele Gatsby par să înoate în imaginația noastră colectivă, ceea ce ar putea fi un răspuns la vremurile grele prin care am trecut. 

Cand întrebat de The Guardian despre îmbrăcarea după pandemie, unii dintre cei mai emblematici fashioniste și designeri din jur au dezvăluit că au în vedere tocuri înalte și glamour ridicat. își imaginează Victoria Beckham „o întoarcere la răsfăț în stilul anilor ’20 grozav, într-o rochie grozavă sau într-un smoking, cu toc”, în timp ce Alexa Chung a vorbit în mod rapsodic „petreceri nesfârșite” și „rochii scurte bodycon atrăgătoare cu „chiloți asortați – și tocuri înalte”. ”

 

Credit imagine: instagram.com/victoriabeckham

 

Experții în cumpărături prevăd, de asemenea, schimbarea valului. În timp ce vorbea cu CNBC, Stacey Widlitz, președintele SW Retail Advisors a explicat:

 

„Veți vedea o explozie de cumpărături pentru a vă simți bine. Vremea se schimbă, iar oamenii se simt bine să iasă din nou – sau chiar să stea în parc într-o rochie.”

 

Așadar, dacă vă simțiți puțin rușinos în privința perspectivei de a arăta prea îmbrăcat, toate semnele indică că este timpul să aruncați pe un articol de referință și să reveniți la viață, de parcă ați ieși din propriul montaj de makeover. 

 

Acum 7 luni