• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL
The Essence of Audrey: Channel the Dazzling Simplicity of Hepburn’s Style With These 8 Signature Pieces
De Karly Rayner
Mai multe de la acest autor

Esența lui Audrey: canalizați simplitatea uluitoare a stilului lui Hepburn cu aceste 8 piese distinctive

Audrey Hepburn va fi întotdeauna o icoană a modei. Spre deosebire de mulți dintre contemporanii epocii ei, care emanau un sex-appeal curatat de studio, garderoba lui Hepburn era o extensie subtilă a echilibrului și grației ei care i se simțeau în întregime ale ei.

Eleganța liniștită a lui Hepburn – împreună cu dedicația pentru croiala impecabilă și paleta de culori discrete – o fac muza perfectă pentru orice adept al garderobei capsulei.

Deși ea ar putea fi una dintre cele mai omniprezente figuri ale modei din secolul al XX-lea, Hepburn era de obicei subestimată în ceea ce privește stilul ei și era odată citat spunând:

 

„Înfățișarea mea este accesibilă tuturor; cu părul prins în coc, ochelari mari de soare și rochie neagră, fiecare femeie poate arăta ca mine.

 

Pentru a sărbători atractivitatea perenă a lui Hepburn și a purtabilității aspectului ei curat și simplu, mai jos sunt 8 piese care transmit o notă de aspectul lui Audrey. je ne sais quoi.

 

Cămașă mulată

Credit imagine: stânga, Rara Audrey Hepburn, dreapta, Compania de cămăși

 

Articol recomandat: Cămașă Aria White Tulip Gât, The Shirt Company

 

Cu riscul de a predica corului, o cămașă albă este cheia orice dulap capsulă, și simțim puritatea clară a companiei The Shirt Company Cămașă Aria cu gât lalea se potrivește unui look inspirat de Audrey.

 

Eșarfă pentru cap

Credit imagine: stânga, Deadly este Femeia, dreapta ID Peters

 

Articol recomandat: Eșarfă de mătase Kente de ID Peters

 

Baticul pe cap are un flashback de modă chiar acum și acest lucru organic, conștient de mediu Eșarfă inspirată de Kente de la ID Peters din Londra are un aspect convenabil șic, modern.

 

Cămașă supradimensionată


Credit imagine: stânga, Compania de cămăși, dreapta, Cloth Habit via Pintrest

 

Articol recomandat: Cămașă supradimensionată din bumbac organic „Artist's Smock” Ursula Boxy, The Shirt Company 

 

Nimic nu respiră un aer relaxat de rafinament relaxat mai mult decât cămașa supradimensionată sau „iubit”, așa că, în mod natural, este una dintre pietrele de încercare ale unui look inspirat de Audrey. A, și dacă te-ai plâns vreodată de lipsa uluitoare a buzunarelor utilizabile în hainele pentru femei, atunci Ursula este fata ta!

 

Rochie cu centura


Credit imagine: Extreme stânga, Getty Images prin Harpers Bazaar, centru stânga,  Compania de cămăși, centru dreapta, Elle Gee face extrema dreapta Compania de cămăși

 

Articol recomandat: Rochie cămașă midi Le Marais Everyday Linen și Rochie midi cu curea albă Adelaide, The Shirt Company 

 

O rochie cu brâu este poate una dintre cele mai recunoscute siluete din garderoba lui Audrey, ceea ce este poate deloc surprinzător ținând cont de rădăcinile practice, feministe ale rochiei cămașă. 

Strângerile subtile, strângerile și actualizările strălucesc pe simplitatea acestei forme care, la fel de simplu, nu se va demoda niciodată.Micuta rochie neagra

Credit imagine:  LVR și prin Moviestore/Shutterstock/Rex prin Telegraful 

 

Articol recomandat: Rochie mini din crep de lână Givenchy vândută de LVR

 

În timp ce iconicul Rochita neagra Givenchy ar putea tehnic aparțin de la Breakfast și Tiffany's Holly Golightly, pur și simplu a cerut să fie pe listă. Fiind obligatia lui Givenchy, Audrey Hepburn a inspirat acest clasic in existenta si, poate ca urmare, este sinonim cu imaginea ei.

 

Faptul că această rochie încă împodobește nenumărați pereți din dormitorul adolescenților la peste o jumătate de secol de la lansarea filmului este o dovadă a puterii sale vizuale. 

 

Cămașă cu volane 

Credit imagine: stânga, Alexie dreapta, Compania de cămăși

 

Articol recomandat: Cămașă Venice cu mâneci lungi cu volan în față, The Shirt Company 

 

Heburn a preferat adesea look-urile mai puțin extravagante, dar aroma jucăușă și feminină a stilului ei este palpabilă. Un ciufulit sau cămașă smoking plisată oferă o rafinament moale, care încă se simte clasic și proaspăt.

 

Gât polo 


Credit imagine: stânga, John Smedley, Dreapta, Classiq prin intermediul Vanity Fair 

 

Articol recomandat: Massey Classic cu gât rulat de John Smedley

 

Chic-ul modern al gâtului polo negru (sau al turtleneck-ului) reușește cumva să fie nervos, sofisticat și confortabil în același timp. În cuvintele designerului de modă din anii '70, Halston:

 

„Gloturile țestoase sunt cea mai confortabilă îmbrăcăminte pe care o poți purta. Se mișcă cu corpul și sunt și măgulitoare, pentru că accentuează fața și alungesc silueta. Îți fac viața atât de ușoară: poți purta un gât la serviciu și apoi să pui o jachetă, iar aceasta devine foarte îmbrăcată. Poți merge oriunde vrei” 

 

Dungi

Credit imagine: stânga, Compania de cămăși, Corect, colaj de Totul, Audrey 

 

Articol recomandat: Rochia din bumbac cu dungi Veronica Bronze de The Shirt Company

 

Sinonim cu vibrațiile de vacanță de pe litoral datorită asocierii cu dunga franceză bretonă, dungile în general transmit o senzație relaxată, care se simte și cosmopolită. Ar putea fi ceva mai mult, Audrey?

Acum 7 luni