• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL
Trim the Turkeys from your Christmas Gift Giving with these 9 Independent London Markets
De Karly Rayner
Mai multe de la acest autor

Decupați curcanii de la cadourile de Crăciun cu aceste 9 piețe independente din Londra

În cuvintele nemuritoare ale lui Noddy Holder, „Este CHRISTMAAAAS” și nu există loc mai bun pentru a bea un pic de spirt cald și fiert de sărbătoare (altfel cunoscut sub numele de vin) decât îndrăgita noastră capitală!

Din nefericire, piețele de Crăciun sunt adesea puțin prostite, așa că am scris un mic ghid pentru a vă ajuta să faceți cumpărături locale și să scăpați de deja vu din tatuajul prea scump pe care l-ai văzut în fiecare piață de Crăciun „germană” din ultimii 10 ani. URA! 

Așadar, pregătiți-vă să vopsiți orașul în roșu și verde și să descoperiți câteva experiențe de cumpărături unice și durabile, care vă vor face să ținte clopotele. 

 

1. Purici de sărbătoareOferind capitalei o experiență Flohmarkt în stil berlinez, Flea London este un eveniment frumos organizat, care face ca răsfoirea pentru produse la mâna a doua să fie o plăcere relaxată în loc de o corvoadă agitată. 

Accentul se pune pe cumpărături sustenabile și etice și oricine poate aplica pentru a deveni comerciant cu închiriere de stand la doar 43 EUR, deci există o grămadă variată și interesantă de tarabe, care ar putea avea prețuri din alte spații.

 

Când: Flea London are loc în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 12 și 17. Specialul Puricel festiv lansează covorul roșu în decembrie 2021.

Unde: Vinegar Yard, 72-82 St Thomas Street, Londra SE1 3QX

Site: flealondon.com

Preț: intrare liberă2. Benk + Bo Christmas Makers Market

Aceasta este cea de-a patra piață de creatori de Crăciun Benk + Bo și promite un buchet ales de cei mai tari designeri și producători din Londra, care vând orice, de la vin la bijuterii. Spuneți așa, dacă această piață ar fi naștere, cu siguranță nu ar exista măgari. 

 

Când: Sâmbătă, 4 decembrie, 12-18. Inscrie-te Aici.

Unde: 4 Gravel Lane, Londra, Anglia, E1 7AW

Site: https://www.benkandbo.com/eventscalendar/makersmarket

Preț: intrare liberă3. Piața independentă a ceramicii 

Când: Duminică, 12 decembrie, 11:00-18:00

Unde: Clubul social al lui Truman, 1 Priestley Way, Londra E17 6AL

Site: https://www.facebook.com/events/596671484457666/

Preț: £1 intrare4. Târgul Satanic de CrăciunCu toții îl avem pe acel prieten care urăște Crăciunul și își petrece luna decembrie bombănind fraze cinice ca un Scrooge modern. 

Anul acesta, spune-le să-și bage această piață anti-Crăciun în pipă și să o fumeze. Dacă  Taxidermia, fanzinele și craniile umane reale nu sunt suficient de antidot pentru dulceața zaharină a piețelor festive tradiționale, nu există nicio speranță pentru ele. 

Pentru puncte suplimentare de contracultură, are loc în emblematicul Electrowerkz al lui Angel. Un club de noapte atât de gotic încât obișnuiau să pună așternut pentru pisici pe podea pentru a absorbi transpirația și vărsăturile. Nu mă întreba de unde știu asta... 

Ah, și câinii au voie! 

 

Când: 12 decembrie, 12:00-18:00

Unde: Electrowerkz, strada Torrens nr. 7, Londra, EC1V 1NQ

Site: https://www.facebook.com/events/electrowerkz/satanic-flea-market-antichristmas-fayre/1049563365796097/

Preț:  4 EUR Intrare

 

5. Artizanul londonez 

Îndreptându-și ochiul impecabil de bun gust asupra celor mai interesanți producători din Londra, The London Artisan are în vedere inovația, estetica, originalitatea și durabilitatea atunci când alege alegerea așternutului. 

Meșteșuguri făcute manual, organice și ecologice aici vin în toate formele și dimensiunile. Din uimitoare bijuterii gândac de aur la icaligrafie impecabilă.

 

Când: 18 și 19 decembrie, 

Unde: Old Truman Brewery, Brick Lane, Londra, E16QR

Site-ul web: https://www.thelondonartisan.com/

Preț: Intrare liberă 

 

6. Hackney Flea-Mas Market

Peste 30 de comercianți de epocă strigă împreună în Stoke Newington pentru a oferi o experiență retro distractivă de scotocire. 

Mobilierul de la mijlocul secolului se confruntă cu corpuri de iluminat industriale, articole de casă franceze, discuri și textile. Ca bonus, există o mulțime de cafenele și pub-uri în apropiere de Church Street unde să vă opriți pentru a savura o brioșă.

 

Când: 18 și 19 decembrie, 11:00-18:00

Unde: Abney Public Hall, 73A Stoke Newington Church Street, N16 0AS

Site-ul web: http://www.hackneyfleamarket.com/calendar/2020/11/7/hackney-flea-market-2fzrx-9525x-eh2je-kyjrs-pwh7m-pfthk

Preț: Intrare liberă 

 

7. Green Rooms Market

O piață botanică pop up pentru iubitorii de plante, The Green Rooms Market își unește forțele Mercato Metropolitano și prinde rădăcini în Elephant & Castle de Crăciun. Vă puteți aștepta la o mulțime de plante de apartament exotice, ghivece, terarii, accesorii pentru plantare și toate lucrurile botanice!

Toate plantele de aici au fost crescute cu grijă iubitoare de către cultivatori independenți, ceea ce înseamnă că nu se vor ofili dramatic de îndată ce le iei acasă (privind la tine, frunziș Ikea). Desigur, acest lucru le face cadouri excelente pentru oricine ar putea face cu o îmbunătățire a purității aerului. 

Când: 11 și 12 decembrie, 11:00-17:00, 

Unde: 42 Newington Causeway, Elephant and Castle, Londra, SE16DR

Site: https://www.greenroomsmarket.com/ și https://www.mercatometropolitano.com/mmarketplace/elephant-and-castle/

Preț: Intrare liberă 


9. Târgul de artă grafică de Crăciun 

O extravaganță artistică alternativă, această specială de Crăciun oferă posibilitatea de a cumpăra artă în ediție limitată de la 50 dintre cei mai buni artiști grafici contemporani din lume de la 19 EUR. 50% din vânzări se îndreaptă direct către artiști, așa că le vei căptuși și ciorapii de Crăciun.

Adesea îmi pun tematica cadourilor și cumpăr tuturor ceva ce vor adora din aceeași categorie de magazine, iar un târg de tipărituri s-ar potrivi cu adevărat dacă îți place să-mi copiezi abordarea simplă!

 

Când: 4 și 5 decembrie 10:00-19:00

Unde: Studiouri de proteine, 31 New Inn Yard, Londra EC2A 3EY

Site-ul web: https://theymadethis.co.uk/

Preț: Intrare liberă

 

10. Piața Cockpit Makers

Întinsă pe trei etaje, această mega piață este un eveniment de studio deschis în care producătorii își pot vinde produsele din spațiul lor de lucru. 

Adăpostul a peste 150 de creatori, Cockpit este un punct fierbinte pentru descoperirea talentului creativ. De la bijuterii de ultimă generație până la umpluturi pentru ciorapi ieftine, Cockpit Makers' Market oferă cadouri pentru o gamă largă de bugete, zdrobind presupunerile că meșteșugurile locale durabile sunt doar pentru cei cu buzunare adânci.

 

Când: 3-5 decembrie. Vineri 12-20, sâmbătă și duminică 12-18

Unde: Cockpit Arts, Deptford, Londra, SE8 3DZ

Site-ul web: https://cockpitarts.com/shop-cockpit/open-studios/

Preț: În avans 8 EUR/Pe uşă 10 EUR. Concesiuni 5 EUR (studenți, nesalariați, persoane cu handicap înregistrate)

 

2 luni în urmă