23 de icoane inspirate de stil matur de urmat pentru Ziua Internațională a Femeii 2023

de Karly Rayner

Podiumul Instagram înseamnă că inspirația este întotdeauna la doar un defilare distanță, dar spațiile de modă mainstream pot fi adesea centrate în mod disproporționat pe tineret.


În această Ziua Internațională a Femeii, The Shirt Company vă invită să urmăriți încă 23 de influenți maturi care îi eclipsează pe tinerii whippersnappers cu stilul lor eclectic și atemporal. 


A trecut de mult timp pentru noi să sărbătorim femeile care îndrăznesc să îmbătrânească în mod natural și să se îmbrace în mod simultan! La urma urmei, încrederea crește adesea odată cu trecerea anilor, iar construirea unui stil unic, informat și inteligent necesită timp, așa că de ce să nu apelezi la experți pentru îndrumare?

 

1. Yasmine Furmie 

De ce ar trebui să o urmărești: Aspecte clare, pline de culoare, centrate pe croitori îndrăzneți și pantofi sport serviți cu ochelari de soare și zâmbete strălucitoare.

2. Lyn Slater  

De ce ar trebui să o urmărești: Vibrații hipster din New York, cu accent pe durabilitate. 

3. Grecia Ghanem 

De ce ar trebui să o urmărești: O respingere plină de culoare a conceptului trist de persistent de „îmbrăcare-vă de vârstă”. Grace este, de asemenea, un model, așa că săptămâna modei grozav și în culise. 

 4. Jan de Villeneuve

De ce ar trebui să o urmărești: Frumusețe fără vârstă, fără filtru și câteva fotografii editoriale uimitoare.

5. Jen Brownlie

De ce ar trebui să o urmărești: Stil de zi cu zi, simplu și durabil, din Scoția. Sărbătorind stilul de viață lent și confortabil. 

6. Lou Featherstone

De ce ar trebui să o urmărești: Pentru că ea este favorita mea absolută! Femeile încurajate să iasă din zona lor de confort și să fie îndrăznețe, scandaloase și excentrice la vârsta mijlocie. Doar o iubesc

7. Denise Boomkens 

De ce ar trebui să o urmărești: Autor al 'Arta îmbătrânirii fără scuze', Denise organizează ședințe foto și povești frumoase de la femei în vârstă și împărtășește sfaturi grozave pentru păr, machiaj și coafură.

8. Mathilda Wears 

De ce ar trebui să o urmărești: Stilul danez viu, distractiv și un exemplu minunat de garderobă capsulă în acțiune. Mathilda modelează aceleași piese din nou și din nou pentru a arăta cum puțin poate merge departe.

9. Renske

De ce ar trebui să o urmărești: Aspecte glam, dar accesibile, cu un machiaj impecabil. Stilul lui Renske este clasic și nu prea există, făcându-l perfect pentru inspo de zi cu zi.

10. Caroline Hirons  

De ce ar trebui să o urmărești:  O legendă a îngrijirii pielii al cărei accent este să facă strălucirea pielii mai mature. 

11. Aranjat de Bonă 

De ce ar trebui să o urmărești: Aspecte inventive, cu accent pe pietre prețioase unice

12. Manos Nelemans 

De ce ar trebui să o urmărești: Un amestec de fotografii de modelare rafinate care prezintă aspectul clasic și fotografiile de călătorie mai relaxate. 

13. Yvet Anna

De ce ar trebui să o urmărești: O cântăreață cu înclinație pentru o șapcă plată elegantă, asociată cu bijuterii din aur.

14. Dayenne Bekker

De ce ar trebui să o urmărești: Un susținător al pozitivității care oferă cuvinte inspiratoare cu un râs și un stil fără scuze. 

15. Karen Persson 

De ce ar trebui să o urmărești: Un bob pentru care să mori pe deasupra unui corp încrezător în vârstă de 70 de ani, cu entuziasm. 

16. Anneke Westerbos

De ce ar trebui să o urmărești: O gamă variată de fotografii de modelare cu piele naturală care ne amintește că ridurile nu sunt un defect. 

17. Revista Grand Diva

De ce ar trebui să o urmărești: Pozitivitatea corpului și activismul grăsimilor. Am petrecut o mare parte din acest an încercând să contest părtinirea împotriva grăsimilor impusă de societate cu instrumente precum podcastul minunat, Faza de intretinere și urmând femei încrezătoare și stilate de mărime plus.

18. Eline Diercks  

De ce ar trebui să o urmărești: O supraviețuitoare a cancerului de sân care și-a împărtășit sincer chipul, corpul și stilul ei în schimbare în călătoria ei de recuperare. 

19. Roz Kaur 

De ce ar trebui să o urmărești: Sfaturi sincere de stil și încurajare pentru a fi fără scuze tu.

20. Astrid Zeegen 

De ce ar trebui să o urmărești: Aspecte îndrăznețe și cu mai multe fațete pentru fiecare ocazie posibilă, cuplate cu postări deschise și oneste care normalizează pierderea auzului și menopauza.

21. Alyson Walsh

De ce ar trebui să o urmărești: Aspecte discrete de zi cu zi, care ar arăta grozav pentru orice femeie - un adevărat indiciu al stilului atemporal.

22. Renia Jaz

De ce ar trebui să o urmărești: Lupta împotriva vârstnicilor pe rând. 

23. Meryem & Najate

De ce ar trebui să o urmărești: Un duo adorabil de mamă și fiică, cu mama care transformă niște look-uri de hijabi neconvenționale, creative și care distrug stereotipurile. 


CAUTA PE BLOG

Postari populare

Faceți iarna britanică mai suportabilă îmbrățișând viața sezonieră
Faceți iarna britanică mai suportabilă îmbrățișând viața sezonieră
Roata mereu rotativă a anotimpurilor ne leagă profund de natură și împletește experiența noastră trăită în tapiseria infinită a timpului, dar și iarna e nasol. ...
Mutare peste rezoluții, 2022 este totul despre stabilirea intențiilor și iată de ce!
Mutare peste rezoluții, 2022 este totul despre stabilirea intențiilor și iată de ce!
Există ceva ferm în cuvântul rezoluție la care nu m-am apucat niciodată cu adevărat (citește; m-am răzvrătit compulsiv împotriva), dar există o altă modalitate de a stabili...
Nimănui nu-i place un lăudăros la modă, mai ales britanicii
Nimănui nu-i place un lăudăros la modă, mai ales britanicii
Mirajul strălucitor al contrastelor și contradicțiilor care alcătuiește stilul britanic este un pește alunecos de înțeles, dar suspiciunea și ridicolul față de orice lucru excesiv de lăudăros...
Ce este moda transezonală și de ce contează?
Ce este moda transezonală și de ce contează?
Când ultimele chinuri ale soarelui de vară răsună prin frunzele înroșite ale toamnei, am intrat în tărâmul intermediar al modei trans-sezonale. În ciuda ce modă...