• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
 • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
 • LIVRAM INTERNATIONAL

ACTUALIZARE DE CRACIUN:

Ultima zi de transport standard în Marea Britanie și internațional înainte de Crăciun este 20 decembrie 2021
Ultima zi a expedierii în ziua următoare (numai în Marea Britanie) înainte de Crăciun este 22 decembrie 2021
Perioada de retur: cumpărați înainte de Ajunul Crăciunului și returnați-vă până pe 15 ianuarie 2022

 

ACTUALIZARE COVID-19
CÂT DE SIGURĂ SUNT LIVRĂRILE ONLINE ÎN PANDEMIA COVID-19? 

Urmăm îndeaproape sfaturile Public Health England (PHE) și confirmăm că persoanele care primesc colete și scrisori NU sunt expuse riscului de a contracta COVID-19. Toți șoferii noștri de curierat parteneri respectă cu strictețe standardele de igienă ale OMS și oferă opțiunea de a semna ecranul de livrare în numele tău pentru a evita contactul sau dacă curierii autoizolați vor livra la locul sigur desemnat de tine sau la un vecin.

LIVRARE

STANDARD UK - Royal Mail Tracked: GRATUIT PENTRU COMENZI DE Peste 104 EUR (Livrat în 2-3 zile lucrătoare)
STANDARD UK - Royal Mail Tracked: 4 EUR pentru comenzi sub 104 EUR (Livrat în 2-3 zile lucrătoare)
UK EXPRESS - DPD: 10 EUR (Aplicabil numai comenzilor din Marea Britanie continentală plasate înainte de ora 13:00; Livrat în următoarea zi lucrătoare)

EU EXPRESS - DHL Express: 22 EUR (Livrat în 2-3 zile lucrătoare)

REST OF WORLD EXPRESS - DHL Express: 31 EUR (Livrat în 3-4 zile lucrătoare)

LIVRARE STANDARD în Marea Britanie

Gratuit pentru comenzile din Marea Britanie 104 EUR+

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile noastre:

 1. Tarifele noastre de livrare STANDARD sunt incluse în rezumatul de finalizare a comenzii online pentru produsul (produsele) dvs.
 2. Ne propunem să expediem toate comenzile de livrare STANDARD cât mai curând posibil, dar vă rugăm să acordați 1-2 zile lucrătoare în perioadele de vânzare pentru ca expedierea să părăsească depozitul nostru și 4 zile lucrătoare pentru livrarea efectivă.
 3. Vă rugăm să rețineți: Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare (Comenzile plasate după ora 13:00 vineri seara vor fi expediate în următoarea zi de luni, sub rezerva sărbătorilor legale din Marea Britanie)
 4. Livrăm folosind Royal Mail urmărit 48, ceea ce durează 48 de ore pentru ca Royal Mail să livreze la adresa dvs. după ce au fost colectate din depozitul nostru. Royal Mail va scana coletul la livrare și va solicita, de asemenea, o semnătură (cu excepția perioadei pandemiei de COVID-19, când va semna ecranul scanerului în numele dvs.). Dacă nu sunteți acasă pentru a primi livrarea, este posibil să vă fie lăsată o notă care să indice locația de ridicare de unde o puteți ridica. Ne rezervăm dreptul de a vă anula comanda și de a vă taxa pentru costurile pe care le suportăm ca urmare și/sau de a vă percepe orice costuri suplimentare pe care le suportăm pentru depozitarea mărfurilor dacă nu le ridicați în termen de 21 de zile de la data la care am a încercat mai întâi să vi le livreze.
 5. Vă rugăm să vă asigurați că adresa dvs. de expediere este locul unde vă veți afla în timpul programului de lucru. Dacă solicitați ca comanda dumneavoastră să fie lăsată la adresa dumneavoastră de livrare la domiciliu și nu este posibilă o semnătură sau o predare fizică a produsului, The Shirt Company nu este responsabilă să înlocuiască comanda în cazul în care comanda dumneavoastră, indiferent de motiv, este furată sau pierdută. după ce a fost livrat.
 6. Dacă nu ați primit coletul și Royal Mail l-a înregistrat ca „Livrat”, The Shirt Company va investiga cu Royal Mail și acest proces va dura cel puțin 10 zile cu Royal Mail înainte de a putea rezolva problema.
 7. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de expediere este introdusă corect în timp ce plasați comanda și când primiți e-mailul de confirmare. Dacă introduceți incorect adresa dvs., nu suntem răspunzători pentru eșecul livrării și orice întârzieri de livrare sau costuri suportate ca urmare a erorii dvs. Ne rezervăm dreptul de a vă taxa pentru orice alte costuri suportate pentru returnarea sau re-livrarea coletului dumneavoastră. 
 8. Recomandăm clienților să li se trimită coletele la (locația „expediere către”) o adresă de zi unde coletele pot fi semnate și/sau primite fizic.
 9. Ocazional, livrarea noastră către dumneavoastră poate fi afectată de evenimente în afara controlului nostru.
 10. Livrarea unei comenzi va fi finalizată atunci când livrăm produsele la adresa pe care ne-ați dat-o și produsele vor fi responsabilitatea dumneavoastră din acel moment.
 11. Dacă pierdem termenul limită de livrare pentru orice produs, vă puteți anula comanda imediat dacă se aplică oricare dintre următoarele:
  1. am refuzat să livrăm produsele;
  2. livrarea în termenul limită de livrare a fost esențială (ținând cont de toate circumstanțele relevante); sau
  3. ne-ați spus înainte de a vă accepta comanda că livrarea în termenul limită de livrare este esențială.
 12. Dacă nu doriți să vă anulați comanda imediat sau nu aveți dreptul să o faceți, ne puteți da un nou termen limită de livrare, care trebuie să fie rezonabil, și vă puteți anula comanda dacă nu îndeplinim noul termen. termen limita.
 13. Dacă alegeți să anulați comanda pentru livrare cu întârziere, puteți face acest lucru doar pentru unele dintre produse sau pentru toate, cu excepția cazului în care împărțirea lor ar reduce semnificativ valoarea lor. Dacă produsele v-au fost livrate, va trebui să ni le returnați sau să ne permiteți să le ridicăm, iar costurile aferente le vom plăti. După ce anulați Comanda, vă vom rambursa orice sume pe care ni le-ați plătit pentru produsele anulate și livrarea acestora.
 14. În funcție de destinația de livrare, comanda dumneavoastră poate fi supusă taxelor și taxelor de import care se aplică atunci când livrarea ajunge la acea destinație. Încercăm să includem toate taxele și taxele aplicabile în tarifele noastre, acolo unde este posibil. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pentru livrările în afara destinațiilor noastre de livrare nu avem control asupra acestor taxe și nu putem garanta că vom estima cu exactitate valoarea acestora. În cele din urmă, acestea sunt responsabilitatea clientului. Veți fi responsabil pentru plata oricăror astfel de taxe și taxe de import. Vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru mai multe informații înainte de a plasa comanda.
 15. Trebuie să respectați toate legile și reglementările aplicabile din țara pentru care sunt destinate produsele. Nu vom fi răspunzători sau responsabili dacă încălcați o astfel de lege. 

Livrarea standard din Regatul Unit include: Irlanda de Nord, Highlands scoțiani, Insula Man, Insula Wight, Insulele Canalului - Jersey și Guernsey.

LIVRARE A doua zi din Marea Britanie - DPD 

10 EUR - Numai Marea Britanie continentală* Exclude Irlanda de Nord, Highlands scoțiani, Insula Man, Insula Wight, Insulele Canalului - Jersey și Guernsey.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile noastre:

 1. Tarifele noastre de livrare DPD NEXT DAY sunt incluse în rezumatul de finalizare a comenzii online pentru produsul(ele) dvs.
 2. Ne propunem să expediem toate comenzile de ziua următoare în aceeași zi dacă sunt plasate înainte de ora 13:00.
 3. Vă rugăm să rețineți: Comenzile plasate după ora 13:00 vor fi expediate în ziua următoare.
 4. Comenzile plasate după ora 13:00 vineri seara vor fi expediate lunea următoare, sub rezerva sărbătorilor legale din Marea Britanie.
 5. Livrăm a doua zi cu DPD, care necesită semnătură la livrare (cu excepția perioadei pandemiei de COVID-19, când vor semna ecranul scanerului în numele dvs. și vor lua dovezi fotografice ale livrării). Dacă nu sunteți acasă pentru a primi livrarea, este posibil să vă fie lăsată o notă care să indice locația de ridicare de unde o puteți ridica. Ne rezervăm dreptul de a vă anula comanda și de a vă taxa pentru costurile pe care le suportăm ca urmare și/sau de a vă percepe orice costuri suplimentare pe care le suportăm pentru depozitarea mărfurilor dacă nu le ridicați în termen de 21 de zile de la data la care am a încercat mai întâi să vi le livreze.
 6. Vă rugăm să vă asigurați că adresa dvs. de expediere este locul unde vă veți afla în timpul programului de lucru. Dacă solicitați ca comanda dumneavoastră să fie lăsată la adresa dumneavoastră de livrare la domiciliu și nu este posibilă o semnătură sau o predare fizică a produsului, The Shirt Company nu este responsabilă să înlocuiască comanda în cazul în care comanda dumneavoastră, indiferent de motiv, este furată sau pierdută. după ce a fost livrat.
 7. Dacă nu ați primit coletul și DPD l-a înregistrat ca „Livrat”, Compania Shirt va investiga cu DPD și acest proces va dura cel puțin 10 zile cu DPD înainte de a putea rezolva problema.
 8. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de expediere este introdusă corect în timp ce plasați comanda și când primiți e-mailul de confirmare. Dacă introduceți incorect adresa dvs., nu suntem răspunzători pentru eșecul livrării și orice întârzieri de livrare sau costuri suportate ca urmare a erorii dvs. Ne rezervăm dreptul de a vă taxa pentru orice alte costuri suportate pentru returnarea sau re-livrarea coletului dumneavoastră. 
 9. Recomandăm clienților să li se trimită coletele la (locația „expediere către”) o adresă de zi unde coletele pot fi semnate și/sau primite fizic.
 10. Ocazional, livrarea noastră către dvs. poate fi afectată de un eveniment în afara controlului nostru.
 11. Livrarea unei comenzi va fi finalizată atunci când livrăm produsele la adresa pe care ne-ați dat-o și produsele vor fi responsabilitatea dumneavoastră din acel moment.
 12. Dacă pierdem termenul limită de livrare pentru orice produs, vă puteți anula comanda imediat dacă se aplică oricare dintre următoarele:
  1. am refuzat să livrăm produsele;
  2. livrarea în termenul limită de livrare a fost esențială (ținând cont de toate circumstanțele relevante); sau
  3. ne-ați spus înainte de a vă accepta comanda că livrarea în termenul limită de livrare este esențială.
 13. Dacă nu doriți să vă anulați comanda imediat sau nu aveți dreptul să o faceți, ne puteți da un nou termen limită de livrare, care trebuie să fie rezonabil, și vă puteți anula comanda dacă nu îndeplinim noul termen. termen limita.
 14. Dacă alegeți să anulați comanda pentru livrare cu întârziere, puteți face acest lucru doar pentru unele dintre produse sau pentru toate, cu excepția cazului în care împărțirea lor ar reduce semnificativ valoarea lor. Dacă produsele v-au fost livrate, va trebui să ni le returnați sau să ne permiteți să le ridicăm, iar costurile aferente le vom plăti. După ce anulați Comanda, vă vom rambursa orice sume pe care ni le-ați plătit pentru produsele anulate și livrarea acestora.
 15. În funcție de destinația de livrare, comanda dumneavoastră poate fi supusă taxelor și taxelor de import care se aplică atunci când livrarea ajunge la acea destinație. Încercăm să includem toate taxele și taxele aplicabile în tarifele noastre, acolo unde este posibil. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că pentru livrările în afara destinațiilor noastre de livrare nu avem control asupra acestor taxe și nu putem garanta că vom estima cu exactitate valoarea acestora. În cele din urmă, acestea sunt responsabilitatea clientului. Veți fi responsabil pentru plata oricăror astfel de taxe și taxe de import. Vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru mai multe informații înainte de a plasa comanda.
 16. Trebuie să respectați toate legile și reglementările aplicabile din țara pentru care sunt destinate produsele. Nu vom fi răspunzători sau responsabili dacă încălcați o astfel de lege. 

LIVRARE în străinătate

Oferim livrare la o gamă largă de destinații internaționale. Transportul internațional se taxează în funcție de destinația coletului.

* Vă rugăm să acordați un pic mai mult timp pentru livrările internaționale înainte de Crăciun și sărbătorile publice 

Vă rugăm să rețineți că termenele de livrare în Europa și Restul lumii pot dura mai mult din cauza procesării vamale. Comanda dvs. poate implica, de asemenea, taxe și taxe suplimentare la livrare, în funcție de regulile și reglementările din țara dumneavoastră.

Comenzile plasate după ora 13:00 vineri seara vor fi expediate lunea următoare, sub rezerva sărbătorilor legale din Marea Britanie.

Din motive de securitate, toate livrările în străinătate trebuie să fie semnate.

CONDIȚII PRECOMANDĂ

Oferim clienților noștri oportunitatea exclusivă de a achiziționa stilurile noastre înainte de a ajunge în Marea Britanie. Vă rugăm să rețineți că, odată achiziționate prin opțiunea „Precomandă”, plata dvs. este procesată și cămașa dvs. vă este alocată exclusiv și în niciun caz articolele alocate nu sunt disponibile. pentru cumpărare către alți clienți. Dacă ați achiziționat articolele pe „Precomandă”, vă rugăm să acordați o perioadă de 4 până la 8 săptămâni pentru ca articolul dumneavoastră să ajungă. Vă rugăm să citiți conditii de livrare privind livrarea întârziată sau întârziată. 

Vă rugăm să citiți întrebări frecvente Ghid Aici

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați [email protected]