• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL

 

Procesul nostru

Angajamentul nostru de a oferi clienților noștri îmbrăcămintea perfectă înseamnă că petrecem mult timp proiectând și perfecționând produsele noastre. Proiectat în studioul nostru din East London, fiecare stil trece prin procesul nostru exhaustiv, luând în considerare fiecare aspect individual al designului și asigurându-ne că este perfect pentru clienții noștri. 

Începem cu cercetări aprofundate asupra fabricărilor și tendințelor actuale care ne umple cu idei noi pentru a dezvolta forme și siluete pe care ne-am dori să le aibă noile noastre modele. Folosind această bază, creăm sute de modele, experimentând diferite tehnici, stiluri și finisaje pentru a vedea care dintre aceste dezvoltări întruchipează cu adevărat marca The Shirt Company.

Doar cele mai bune concepte sunt prezentate pentru a fi considerate ca parte a colecției noului sezon, cu mostre create conform specificațiilor noastre. Capacitatea de a vedea, simți și potrivi eșantionul ne permite să vedem cum se va dezvolta - cum se comportă țesătura, cum putem îmbunătăți conceptul și, mai presus de toate - cum acesta umple așteptările clienților noștri. Odată ce am adaptat cămașa la standardele și specificațiile noastre stricte, începem producția.