ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Puteți face cumpărături de la The Shirt Company fără a crea un cont utilizând Checkout pentru oaspeți. Când utilizați Checkout pentru oaspeți, nu trebuie să creați o parolă și nu vor fi salvate detalii personale - de exemplu adresa dvs. și istoricul comenzilor pe site-ul nostru.

Dacă înregistrați un cont, vă veți putea bucura de următoarele beneficii

Urmăriți-vă comenzile și revizuiți achizițiile anterioare

Adăugați articole epuizate și produsele pe care le iubiți pe Lista dvs. de dorințe

Salvați adresa și detaliile cardului pentru a putea face cumpărături și mai repede data viitoare

Putem anula un articol, schimba dimensiunea sau edita detaliile de facturare și expediere înainte ca acesta să fie împachetat și ridicat de curierii noștri.

Odată ce articolul dvs. a fost expediat, nu vă putem rechema coletul și nu putem face modificări. 

Oferim clienților noștri oportunitatea exclusivă de a achiziționa stilurile noastre înainte de a ajunge în Marea Britanie. Vă rugăm să rețineți că, odată achiziționate prin opțiunea „Precomandă”, plata dvs. este procesată și cămașa dvs. vă este alocată exclusiv și în niciun caz articolele alocate nu sunt disponibile. pentru cumpărare către alți clienți. Dacă ați achiziționat articolele dvs. la „Precomandă”, vă rugăm să acordați o perioadă de 4 până la 8 săptămâni pentru ca articolul dumneavoastră să ajungă. Vă rugăm să citiți conditii de livrare privind livrarea întârziată sau întârziată. 

Odată ce comanda dvs. a fost expediată, veți primi un e-mail de confirmare care conține numărul de urmărire pentru a urmări coletul.

De asemenea, puteți accesa pagina noastră de urmărire prin acest link aici: https://www.theshirtcompany.com/apps/track123

Comenzile din Marea Britanie își pot returna comenzile gratuit folosind eticheta preplătită inclusă în comanda lor până la 14 zile de la livrare. Comenzile internaționale au o perioadă de 28 de zile pentru retur.

Pentru mai multe detalii despre returnări și rambursări, găsiți politica noastră aici: https://www.theshirtcompany.com/policies/refund-policy

Puteți introduce codul promoțional și cardurile cadou pe pagina de finalizare a comenzii.

Vă rugăm să rețineți, dacă nu este specificat altfel în termenii și condițiile pentru un anumit cod promoțional, codurile promoționale nu pot fi combinate și nu pot fi utilizate împreună cu nicio altă ofertă/reducere. Codurile promoționale nu pot fi aplicate după plasarea unei comenzi sau la o comandă existentă care este finalizată.

Puteți găsi promoțiile noastre existente și termenii și condițiile pentru fiecare accesând acest link aici: https://www.theshirtcompany.com/pages/promotions

Toate cămășile noastre sunt concepute pentru o potrivire și confort maxim, unii clienți pot prefera să le poarte mai largi decât alții. Vă rugăm să consultați ghidul nostru pentru măsurătorile corporale care se găsește pe fiecare pagină de produs prin intermediul acestui link aici: https://www.theshirtcompany.com/pages/size-guide

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați customercare@theshirtcompany.com

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica, elimina sau înlocui fără preaviz orice produse sau informații afișate pe site din când în când. Prețurile și disponibilitatea pot fi modificate.

Compania de cămăși nu controlează, susține și nu este responsabilă pentru disponibilitatea sau conținutul oricăror site-uri web terțe disponibile prin intermediul acestui site prin intermediul unui link pentru serviciile sau produsele pe care le cumpărați prin astfel de site-uri web.

The Shirt Company nu oferă nicio garanție cu privire la acuratețea, adecvarea, fiabilitatea, completitudinea, performanța, adecvarea sau actualitatea conținutului sau serviciilor conținute în acest site web.

The Shirt Company nu va fi răspunzătoare pentru nicio daune (inclusiv, fără limitare a profitului sau pierderii utilizării) care decurg din utilizarea sau întârzierea sau incapacitatea dvs. de a utiliza site-ul web, conținutul sau orice link către un alt site web care rezultă din contract, delict, (inclusiv neglijență) sau altfel.