OAMENII NOȘTRI

ECHIPA COMPANIEI CĂMÂȘI

DIRECTOR - DONNA MIDDLETON

FONDATOR & DIRECTOR - DONNA MIDDLETON

Donna Middleton are peste 25 de ani de experiență în industria modei. Originară din Noua Zeelandă, Donna a studiat la University of the Arts din Londra și la Fashion Institute of Technology din New York. Ea a lucrat pentru branduri globale precum Karen Walker, Amanda Wakely, TSE și Whistles, înainte de a pleca pentru a înființa The Shirt Company.
Cu sediul în estul Londrei, Donna își aduce acum experiența bogată în conducerea afacerii și în proiectarea colecțiilor frumoase și inovatoare pentru care The Shirt Company a devenit cunoscută.

PR & MARKETING - BETTINA DARGIE

PR & MARKETING - BETTINA DARGIE

Bettina este o triplă amenințare în marketingul modei, cu experiența ei ca manager de brand, stilist de modă și manager de rețele sociale. Ea a absolvit cu o diplomă de licență în economie de management cu o specializare în marketing de la Universitatea Ateneo de Manila din Filipine și un master în marketing internațional de modă de la Universitatea Coventry.
Bettinei îi place acum să fie fata de marketing de la The Shirt Company.

COPYWRITING & SOCIAL MEDIA - KARLY RAYNER

COPYWRITING & SOCIAL MEDIA - KARLY RAYNER

Plânzită de o curiozitate nesățioasă, Karly are o pasiune pentru a scrie despre orice, de la modă la film. Karly și-a absolvit licența la Universitatea de Arte din Londra în artă plastică.
De atunci, și-a perfecționat scrisul pentru o selecție de start-up-uri din Berlin și a creat copii creative pentru diverse mărci. În prezent, Karly studiază pentru a deveni psihoterapeut în artă la programul Northern Art Therapy din Sheffield, în timp ce își menține dragostea pentru scris aprinsă la The Shirt Company.

FINANȚE - DARCY SOLOMON

FINANȚE - DARCY SOLOMON

Darcy se ocupă de toate problemele financiare la The Shirt Company. Născut și crescut la Londra, este contabil calificat AAT, cu un certificat în Finanțe Manageriale la London School of Economics. Darcy are o pasiune pentru toate lucrurile Quickbook-uri, formule și foi de calcul, el ține cifrele strânse!

SEF SECURITATE - MONTY

SEF SECURITATE - MONTY

Ocicat de rasă pură, Monty posedă cea mai distinsă moștenire a oricărei echipe The Shirt Company, ca să nu mai vorbim de cea mai pufoasă. După ce s-a antrenat la The Royal College of Hunting and Gathering, Monty nu va lăsa nimic să îi împiedice responsabilitățile la The Shirt Company – în afară de pui, poate.