• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL

 

Politica de securitate și confidențialitate

SECURITATEA PLATII:

Comandă sigură
Folosim Pay Pal pentru a procesa plata cu cardul. Aceste detalii ale cardului nu sunt dezvăluite nouă sau agenților noștri.

Informațiile pe care le furnizați atunci când faceți achiziția sunt transmise direct către Pay Pal folosind o tehnologie de criptare sigură, asta înseamnă că nimeni nu vă poate intercepta detaliile. Pay Pal asigură securitatea maximă pentru clienții noștri și este de fapt mai sigur decât comandarea de mărfuri prin telefon sau furnizarea detaliilor dumneavoastră în restaurante.

Cod de securitate
Codul de securitate al cardului pe care îl solicităm este un număr unic de trei sau patru cifre imprimat pe cardul dvs. de debit/credit. Acest număr nu este imprimat pe card și, prin urmare, nu este imprimat pe chitanțe, ceea ce face dificil pentru oricine, altul decât deținătorul autentic de card, să îl cunoască. Unele carduri, multe carduri emise în Regatul Unit, de exemplu, au un număr din trei cifre imprimat în partea de sus a benzii de semnătură de pe reversul cardului. Altele, cardurile American Express de exemplu, au un număr din patru cifre imprimat pe partea din față a cardului, deasupra numărului de cont.

Asigurare de securitate
Când oferiți numărul cardului dvs. de credit, puteți verifica securitatea conexiunii în colțul din stânga jos al ferestrei browserului după ce accesați serverul. Dacă vedeți o cheie neîntreruptă sau un lacăt închis (în funcție de browser), SSL este activ.

De asemenea, puteți verifica dublu uitându-vă la linia URL a browserului dvs.: atunci când accesați un server securizat, primele caractere ale adresei site-ului se vor schimba din http în https.

CONFIDENTIALITATE:

Care este politica noastră de confidențialitate?

Vă respectăm confidențialitatea și securitatea la fel de mult ca și dumneavoastră. Când faceți cumpărături la noi, vă vom cere doar informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa de facturare, selecțiile de produse, cardul de credit sau alte informații de plată pentru a vă trimite bunurile în timp util.

De asemenea, putem colecta informații despre locul în care vă aflați pe Internet (cum ar fi site-ul web de unde veniți, adresa IP, tipurile de domenii precum .co.uk și .com), tipul browserului dvs., țara în care se află furnizorul dvs. de servicii de internet, paginile site-ului nostru care au fost vizualizate în timpul vizitei dvs. și orice termeni de căutare pe care i-ați folosit.

Nu vindem, comercializăm sau închiriem informațiile dumneavoastră personale altora.

Informațiile personale pe care le furnizați sunt folosite de noi numai în următoarele scopuri:

  • Prin urmare, vă putem recunoaște ca client și ținem o evidență a achizițiilor dvs.
  • Prin urmare, este posibil să urmărim întrebările sau preocupările pe care le puteți avea cu produsele sau serviciile noastre.
  • Astfel, este posibil să vă trimitem buletine informative cu oferte exclusive, actualizări sezoniere și evenimente curente.

Dacă oricare dintre aceste informații personale este transmisă, aceasta este criptată (folosind tehnologia de criptare pe 128 de biți). În caz contrar, este întotdeauna protejat prin parolă și stocat pe un server securizat.

Colectarea și stocarea datelor noastre sunt guvernate de regulile Legii privind protecția datelor din Regatul Unit.

Odată ce comanda dumneavoastră a fost procesată online în siguranță, nu păstrăm nicio evidență a detaliilor cardului dumneavoastră de credit.