• LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ în Marea Britanie 104 EUR+
  • CADOU GRATUIT PENTRU TOATE COMENZIILE 92 EUR+
  • LIVRAM INTERNATIONAL

MĂRTURII
feedback de la clienții noștri

 

 „Voiam doar să vă spun că am primit ambele cămăși și că sunt absolut încântat de ele! Vă mulțumesc mult pentru că ați vândut astfel de modele grozave în țesături extrem de ușor de purtat. Voi fi cu ochii pe e-mailurile viitoare. pentru a vedea ce este nou pe site-ul dvs. - aveți un convertit :-)" 

- Sheona - Herne Bay, Kent

 

 "Comanda mea de două cămăși a sosit astăzi și aș dori să vă anunț că sunt încântat de ele - calitatea materialului, croiala și finisajul general sunt excelente. Cu siguranță voi mai plasa o comandă." 

- Maureen, Wiltshire

 

 „Bună ziua! Doar să spun cât de impresionat am fost de serviciul dumneavoastră și, mai ales, de atenția dumneavoastră la detalii. Am apreciat atât de mult nota scrisă de mână despre alegerea unei mărimi mai mari de cămașă – ați înțeles perfect – și împachetarea simplă, dar perfectă. și împachetarea. Sunt ferm convins că, dacă companiile vor să supraviețuiască astăzi, atât de mult este serviciu și atenție la detalii - în mod clar aveți asta în pică. Sunt încântat de cămașa mea și aștept cu nerăbdare să cumpăr din nou cu dvs.. Anne Fontaine mănâncă-ți inima!" 

- Amanda, Londra

 

 „Doar o notă pentru a vă mulțumi foarte mult pentru cămașa de mai sus, (Ambra în culoarea Taupe), primită la ora prânzului. Cămașa este minunată, foarte potrivită și ambalajul și livrarea dumneavoastră obișnuită, frumoasă la prima clasă” 

- Janet, Lincoln, Marea Britanie

 

 „Mi-am cumpărat un tricou la începutul acestei săptămâni și am fost absolut încântat de calitatea și serviciile dumneavoastră. Nu mi-a venit să cred că a fost livrat a doua zi după plasarea comenzii și atât de frumos ambalat. Am decis să comand un altul astăzi doar pentru a-l avea ca standby. când unul este la spălat. Tocmai am dat peste compania ta și abia aștept până când mărimea mea este disponibilă în alte stiluri pe care le iubesc." 

- Bucurie, York

 

 „Aș dori doar să vă felicit pentru serviciul primit recent și pentru calitatea mărfurilor pe care le-am comandat (3 bluze). Sunt cel mai impresionat și nu aș ezita să vă recomand și alte persoane. În această zi și epocă mulți oameni sunt rapid să se plângă, dar nu-ți face niciodată timp pentru a complimenta pe cineva. Încă o dată, bravo pentru serviciul tău.” 

- Pauline, Newcastle upon Tyne

 

„Am plasat o comandă pentru cămașa Aurora în urmă cu aproximativ două săptămâni. Cămașa mea a sosit la o zi după plasarea comenzii și am avut plăcerea să port noua mea cămașă Aurora în timp ce primim Torța Olimpică în satul Old St. Mellons din Cardiff. . Am primit o serie de complimente în timp ce purtam acest articol confortabil și de calitate. Cu siguranță voi comanda din nou de la compania dumneavoastră și mă voi strădui să anunț oamenii despre serviciile excelente pe care le-am primit.”

- Jane, Cardiff

 

"Nu de multe ori sunt obligat să scriu, dar am primit ieri prima cămașă de la tine și sunt încântată de țesătură, croială, calitate și design. Cămăși albe de la tine doar de acum înainte!"

- Sarah, Londra

 

„În sfârșit, un loc care înțelege nevoia mea de o revizitare a Carolina Herrera.”

Servicii de styling și cumpărături Image Factor, Londra/Dubai

 

"Mi-am primit camasa si sunt incantata de ea, stilul si calitatea sunt excelente, de asemenea ambalajul frumos. Voi comanda din nou! Pot sa va multumesc si pentru livrarea foarte prompta."

- Terry, Mid Glamorgan

 

 „Voiam doar să spun cât de mulțumit sunt de produsele dumneavoastră. Am primit astăzi două cămăși pe care le comandasem duminică, au venit frumos ambalate și potrivirea și calitatea lor au fost perfecte. Cu siguranță voi mai comanda de la tine.” 

- Sheila, Milton Keynes

 

 „Vă scriu pentru a spune un mare „mulțumesc” pentru un astfel de standard profesional de serviciu. Eram puțin îngrijorat să cumpăr online - mai ales că nu ți-am mai încercat bluzele - dar nu trebuie să-mi fac griji. Bluza mea a sosit azi si sunt incantata de ea. A sosit frumos ambalat, se potrivește perfect și arată absolut uluitor. Mulțumesc tuturor celor interesați. Cu siguranță voi cumpăra din nou de la tine și voi recomanda site-ul tău tuturor prietenilor mei.” 

- Martina, Derby

 

 „Aș dori să felicit compania pentru ambalare și prezentare. M-am simțit cu adevărat specială. Chiar dacă l-aș fi comandat pentru mine, m-aș fi simțit ca și cum aș primi un cadou minunat. Felicitări – totul este în acele mici atingeri și atenție la detalii.” 

- Lynne, Brighton

 

 „După ce am primit a treia achiziție acum de la The Shirt Company, am vrut să vă spun cât de mulțumit am fost de stilul și calitatea cămășilor, precum și de livrarea rapidă către mine aici, în Insulele Canalului. nerăbdător să văd noua colecție!” 

- Celine, Jersey